Wolves höll sviten vid liv tack vare Patri Filatoffs mål på tilläggstid

Patri Filatoff blev sen segerskytt för sitt SC Wolves i Eura. ÅU-foto

SC Wolves förlustfria svit som pågått hela säsongen i division 4 fortsatte i Eura i onsdags kväll efter 2–3 (1–1). Wolves satte det sena segermålet på tilläggstid genom Patri Filatoff och håller fortfarande rätt så jämna steg med tabellettan TPS/2.
EuPa gick upp i en 1–0 ledning direkt i matchstarten, men Joel Ylistalo kvitterade på straff till 1–1 strax innan pausvilan. I andra halvlek förde Jami Hannuniemi upp Pargaslaget i ledning, men motståndarna kvitterade nästan omgående till 2–2.
Tack vare segern ligger Wolves nu tvåa i tabellen då åtta hela omgångar återstår. Wolves spelar sin följande match hemma på Pajbacka nästa veckas lördag mot TuWe.

EuPa–SC Wolves 2–3 (1–1)
Målen: 5. Jani Leppänen 1–0, 43. Joel Ylistalo 1–1 (str.), 73. Jami Hannuniemi 1–2, 47. Jonne Forsström 2–2, 90+2. Patri Filatoff 2–3.
Wolves: Saku Suominen – Lauri Tulla (39. Karl Kaasik), Toni Tuominen, Sampo Niinimaa (v), Joel Ylistalo – Henri Filatoff (v) – Jami Virtanen (65. Sami Kuusela), Patri Filatoff, Milliam Ahanen (79. Miikka Lempinen) – Jami Hannuniemi, Jani Masalin (90+4. Daniel Lindqvist).