Förflytta dig till innehållet

Wolves förlorade inte en match på hela säsongen

Patri Filatoff (med bollen) gjorde 13 mål för sitt Wolves i årets division 4. ÅU-foto

Gruppsegern och avancemanget hade man klart redan för länge sedan och de sista seriematcherna var enbart en kamp om äran och chansen att gå obesegrade igenom en hel säsong. Slutsaldot för säsongen i division 4 skrivs 16 segrar och fem oavgjorda på 21 matcher – och lägger man till de sista sex matcherna under förra säsongen har laget smått imponerande 27 seriematcher utan förlust i svit.

Lördagens match mot SaTo blev ännu en jämn dust där Matias Tullas två sena mål till slut avgjorde segern. SaTo gick upp i ledning efter bara två minuters spel, men Patri Filatoff som var Wolves bästa målskytt med 13 mål denna säsong kvitterade till 1-1 i första halvlek. Tullas mål kom i den 89:e minuten och tre minuter in på stopptid.

– Visst har det varit svårt att motivera killarna då avancemanget redan varit klart, men vi fixade också hela säsongen utan förlust trots att det många gånger på slutet blev ganska svettigt, konstaterade Wolves-tränaren Kimmo Vahalahti som nu tar sikte på division 3-fotboll nästa säsong.

Innan det blir det futsal under vintern – där Wolves och Pargas IF faktiskt också spelar i samma serie. Med andra ord blir det litet försmak på derbydusterna redan under vintermånaderna i Pargas.