Wolves ångar på i innebandyn

Lyckade hemmaturnering. SC Wolves tog fyra poäng av fyra möjliga i PIUG i dag. Här firar man 9-4 mot SB Somero. Foto: Mikael Heinrichs

Det blev full pott i säsongens andra hemmaturnering för Pargaslaget SC Wolves i innebandyns division 3. I och med att Tre Ankkare förlorade en av sina matcher i dag är det delad ledning för Wolves – och sex poäng ner till tabelltrean SB Somero som föll med 9–4 i eftermiddagens sista match. Wolves inledde dagen med en rutinseger med 6–3 mot AFC Campus/2.

– Den första matchen hade vi egentligen inga problem alls i, mot Somero var det en klassisk hegemonimatch som vi dominerade i spel 5 mot 5. De gjorde tre av sina fyra mål i powerplay, så med fulla femmor hade vi ingen panik. Det här resultatet gör att vi nu har allt i egna händer med tanke på att bli minst tvåa i serien och få kvala, fastän det är för tidigt att ännu nacka om det, konstaterade tränaren Olli-Pekka Simonen efteråt.

Poängbäst i Wolves i dag var Patri Filatoff med 3+1 och Krister Mähönen med 1+3 i två spelade matcher.

 

 

Var först att kommentera

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.


*