Valio gör om förpackning – fezen försvinner från den turkiska yoghurten

Ja, jag vill läsa mer!

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

2 Kommentarer

  1. Tack Göran! Du skriver exakt vad jag också tycker och tänker. Varthän är vi på väg när det mesta numera verkar kränka alla och envar på sätt eller annat?! Vad värre är, är den mångfald av sekundärkränkhet som tycks existera! Man *tror* att någon/några blir kränkt och så drar man igång ett rysligt liv om det. Den politiska korrektheten har verkligen urartat.
    Fattigt är det folk som ingen historia har.

  2. När man en gång börjat med att radera vissa ord och design så kan man även fortsätta med det till ”alla” är nöjda och alla förpackningar är tråkgråa med text vad det är.
    Bort med blonda Elovena som inte passar in i dagens värld, bort med alla snygga modeller som kan ”kränka” dem som anser sig vara feta och fula, bort med alla provdockor i klädbutikerna för att de inte är könlösa, bränn alla böcker som inte följer dagens värdingar…. för att sedan radera och skriva om historien.

    Dags att ta och fundera på vad man håller på med innan detta blir verklighet och skapar historia och kultur på falska grunder som faller snabbare än korthus i en storm.
    Är folk i dag på riktigt korkade idioter eller hur har man blivit så lättkränkt att självcensur är vardag innan någon ens hunnit klaga om någon ens skulle göra det?

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.


*