TPK vassare än PIF

Micke Karlsson gjorde Piffens enda mål mot TPK. ÅU-foto

Pargas IF:s herrar i division 3 inkasserade en förlust i söndagskvällens sena bortamatch mot TPK på Idrottsparkens övre plan efter 2-1 (1-1). TPK:s Tuomas Kyytsönen förde hemmalaget upp i ledning direkt i matchstarten medan Micke Karlsson kvitterade strax innan paus.

Marno Lastulafullträff i den 53:e minuten blev dock för mycket och Piffen kom aldrig igen. I slutet av matchen åkte mittbacken Yannick Ossok dessutom på en frilägesutvisning och står över de två följande matcherna mot Masku (hemma den 11.8) och Pallo-Iirot. (borta den 18.8).

Piffen är fortfarande tionde i tabellen, men har nu redan fem poäng upp till närmaste konkurrenten TuWe.