Taxidata svarar på kritiken

I ÅU:s ledare (9.8) behandlas Lounais-Suomen Taxidatas problem med telefonsystemet. I artikeln krävs det att telefonsystemen måste fungera, vilket är ett berättigat krav.

Lounais-Suomen Taxidata gör sitt allt, för att få telefonsystemet i funktion som det krävs. Kundens intresse är det viktigaste för oss och vi är väldigt ledsna över att tjänsteleverantören för vårt telefonsystem inte har lyckats producera ett system som skulle fungera utan problem.

Både Lounais-Suomen Taxidata och vår systemleverantör är väldigt medvetna över utmaningarna och teleoperatören kommer att fixa problemen i fråga.

Ledaren hänvisar till att Folkpensionsanstalten hörde första gången om problemet av er journalist. För tillfället noterar vi att saken har varit en tillfällighet. Lounais-Suomen Taxidata och Kela diskuterar kontinuerligt som avtalsparter, och informationen har fungerat båda vägarna.

Tapani Ekuri

Vd, Lounais-Suomen Taxidata

Läs också ÅU:s artikel om långa köer till bokningen.

Var först att kommentera

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.


*