Skol- och dagislokalerna i Pargas utreds vidare – kommande bygge vid Centralparken plats för dagis i framtiden?

Ja, jag vill läsa mer!

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 14,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället
Redan prenumerant?
Logga in

En kommentar

 1. Låt Centralparken vara en park, ett aktivitetshus och café är det inget fel med. Men det finns andra ställen för simhall, dagis eller åldringshem. Simhall skall heller inte vara i kombination med t.ex åldringshem, då är det bara en terapibassäng modell större och en terapibassäng finns redan.
  Parken skall vara ett grönområde.

  Skall det byggas en simhall så skall det vara en riktig simhall med t.ex 10*50m banor, barnbassäng, bubbel/massage bassäng, dyk+hopptorn bassäng…. Viktigast kanske av allt är att hallen inte kan fullbokas av t.x klubbar. Det räcker redan med ishallen som knappt är tillgänglig för allmänheten. Hellre utan än ett litet ställe som bara några få ryms in i isamtidigt.

  Tydligen för många politiker med egenintressen eller dåliga idér som inte vet vad de skall göra med centrum om dert ens finns något sådant i lilla Pargas.

  Gruvan skulle bli en perfekt simhall, värdens största och djupaste simhall och skulle bli en riktig vattenäventyrspark. Inte ens Dubai skulle kunna slå det 🙂
  Det är inte utopistiskt eller omöjligt, men fattas ett x-antal miljarder 🙂

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.


*