ParSport föll i premiären

Inte mycket att hurra för. ParSport fick ingen vidare inledning på säsongen då Chiefs vann i Pargas med 2-7. Arkivfoto: Hannes Nyberg

ParSport förlorade sin seriepremiär på hemmais mot Åbolaget Chiefs med 2-7 (0-1 , 1-1 , 1-5) i hockeytvåan. Matchen var jämn i två perioder men i den tredje perioden rasade det hela ihop och målen rasslade in.

Chiefs ledde matchen med 0-2 innan Aatu Männikkö reducerade till 1-2 i powerplay framspelad av Aatu Kannisto och Jonas Pernell.

Men inom loppet av drygt tre minuter i sista perioden avgjordes matchen då Chiefs gjorde tre snabba mål och gick till 1-5. ParSports andra mål kom alldeles i slutet av matchen då hemvändande Albert Karlsson satte 2-7 i numerärt överläge framspelad av Emil Lassinniemi och lagkaptenen Mats Walli.

För ParSports del fortsätter säsongen direkt i morgon med bortamatch mot EjL i Euraåminne med start klockan 15.00.