ParSport åkte på risbastu

Pauli Kitula fick inte mycket hjälp av utespelarna, vid ställningen 5-1 ersattes han av Kasper Virkkala. ÅU-foto.

Motig start. ParSport åkte på säsongens fjärde förlust, denna gång med 9-1 i Kumo mot K-KV. ÅU-foto

Att säga att ParSports säsong har börjat knaggligt är en underdrift. Fyra matcher, fyra förluster och målskillnaden -24 efter 10-1 (1-0, 6-0, 3-1) i Kumo mot K-KV.
I första perioden höll ännu Pargaskeepern Aleksi Ristimäki laget med i matchen med sina 15 parader och endast ett insläppt mål, men då halva matchen spelats var ställningen redan 4-0 då Jani Ranne gjort två mål och Pasi Sinivaara ett.
K-KV gjorde mål både med en man mera, en man mindre och under avvaktande utvisning i matchen där ParSport var helt enkelt övermatchade. Jonas Pernell gjorde ParSports enda mål i matchen efter drygt 50 minuters spel i spel fem mot tre.
ParSport parkerar i tabellbotten efter fyra spelade omgångar och har följande chans att öppna poängkontot nästa lördag i Pemar då man möter Haka.