Pargasgolfens restaurang tas över av Archipelagia Golf Ab Oy

Archipelagia Golf i Pargas. ÅU-foto

Från och med den 1 juli driver Archipelagia Golf Ab Oy restaurangen vid golfbanan i Pargas i egen regi. Restaurangen har hittills drivits av en krögare.

Företaget meddelar om förändringen på sin webbsida, där det står att man fått rikligt med kundrespons beträffande restaurangverksamheten. Genom att själva ta över restaurangen hoppas företaget få bättre möjligheter att forma verksamheten efter behoven.

– I vår årliga enkätundersökning har det framkommit att restaurangen inte helt har motsvarat det som golfarna vill ha. Sommaren är förstås inte den bästa tiden för en sån här förändring, men det här är det bästa sättet att utveckla restaurangen så som vi vill ha den. Det handlar bland annat om att själva kunna bestämma om öppettiderna, säger vd Nina Katajainen.

Förändringen innebär att verksamheten till en början skalas ner till caféformat.

Caféet ska erbjuda caféprodukter och snacks, och har därtill fulla alkoholrättigheter.

Under juli månad har det öppet mellan klockan 8–21 varje dag.

Var först att kommentera

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.


*