Förflytta dig till innehållet

Pargasbo åkte fast för rattfylleri — körde över tillåten hastighet i söndrig bil

Polis bil och polis

Under söndagsnatten klockan 00.55  påträffades en rattfull bilist i Pargas. Mannen var en ortsbo och blåste 2.70 promille i polisens alkometer, resultatet överstiger gränsen för grovt rattfylleri.
Då chauffören påträffades körde han 82 kilometer i timmen på en väg vars hastighetsbegränsning är 50 kilometer. Körljusen på mannens bil var även i dåligt skick.
Chauffören försattes i temporärt körförbud och ärendet utreds som grovt rattfylleri, äventyrande av trafiksäkerheten och fordonsförseelse.

Dela artikeln

2 kommentarer: “Pargasbo åkte fast för rattfylleri — körde över tillåten hastighet i söndrig bil

  1. ÅU skrev

    Hej, tack för din kommentar! Vi tar till oss din kritik och rubriken är nu ändrad. Trevlig fortsättning på sommaren!

  2. Johan Andersson skrev

    ”Överhastighet” är inte korrekt svenska utan en direkt översättning från finskan! Svagt med modersmålskunskaperna? Trodde ni hade yrkesmoral….gissa varför jag inte prenumererar?! Er svenska är under all kritik i många fall, sämre än YLE´s..nå Västra Nyland och KSF-media slår er på denna punkt.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter