Pargas stad bjuder på chill och grill

Pargas stadshus. ÅU-foto

Pargas vill höra invånarnas åsikter om den strategi som ska styra framtidens beslutsfattande. Därför ordnar man ett pop up-evenemang i Ahonenska hörnet på måndag den 25 februari.
Då kan man grilla, chilla och ta ställning till några av de åtgärder som lanseras då:

Vi sporrar till naturupplevelser och motion i närmiljön

Känsla för Pargas

Invånarna hörs och är delaktiga

Ett centrum för människor i alla åldrarUtveckling av stadens näringslivsarbete

Vi startar upp ett åboländskt affärsnätverk

På plats finns bland andra näringslivschef Tomas Eklund, företagsutvecklare John Forsman och informationschef Anne-Maarit Itänen. Också förtroendevalda har fått en inbjudan till tillställningen
De första 100 som kommer på plats bjuds på korv, kaffe och saft.

Samtidigt lanseras det en tävling på Instagram: vad gör dig stolt över hemstaden Pargas och var finns de bästa smultronställena som du vill dela med dig av?

Du kan ta ett foto och dela det med taggen #PargasParainen och #proudofpargas så deltar du i utlottningen av bl.a. biobiljetter.

Det mest gillade inlägget vinner ett presentkort på 100 euro till en valfri butik i Pargas.

Tävlingstiden är 25.2–4.6.2019.

Artikeln korrigerad kl 13.50 – det är torsdag 25.1

2 Kommentarer

  1. Kan vara skäl för oss alla -också för Anders HH Jansson- att småningom börja inse att Pargas är lika med hela Pargas kommun. Även skärgården.

  2. Visserligen bara korta satser men – inte ett ord om skärgården? Vet förstås inte riktigt vad ett ’åboländskt affärsnätverk’ betyder, men nog är det ett och annat, kommunikationer tex, där man behöver vara ganska noga med hur det hela fungerar utanför de fasta förbindelserna.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.


*