Pargas nöjt med deltagandet i resemässan i Berlin trots revisionsnämndens kritik

Revisionsnämnden har bett stadsstyrelsen om en förklaring på varför staden deltog i resemässan i Berlin.

Ja, jag vill läsa mer!

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 14,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället
Redan prenumerant?
Logga in

2 Kommentarer

  1. Revisionsnämnden har inget emot en ändamålsenlig marknadsföring av stadens begivenheter på både inhemska och utländska mässor. Det som fastnade under revisionsnämndens lupp var dels gruppens storlek som reste till Berlin, dels att det inte fanns någon reseplan som godkänts före resan. Revisionsnmämnden tar inte ställning till hur marknadföringen genomförs men revisionsnämndens mandat kräver att nämnden håller koll på att skattemedel som används för marknadsföring/turism bör vara inom de budgetramar som allokerats just för det.

  2. Jag förstår att revisionsnämnden vill ha en förklaring eftersom den inte förstår hur viktigt det är att delta i mässor och begivenheter. Pargas får inte missa en endaste chans att marknadsföra sig både nationellt och internationellt. Att man denna gång valt att delta från stadens sida på hög nivå från tjänstemännens sida visar att man åtminstone där förstår vikten av marknadsföring. Alla euron som satsas på marknadsföring av staden kommer mångdubbelt tillbaka i form av jobb och skatteinkomster. Borde kanske både revisionsnämnden och en hel del förtroendevalda skickas på en kurs i merknadsföring och ekonomi?

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.


*