Pälsfarmar utsatta för aktivism – tiotals rävungar döda

Ja, jag vill läsa mer!

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

En kommentar

  1. Vad tänker dessa aktivister eller rättare sagt terrorister med? Trodde dom att de ”befriade” rävarna från fångenskap? Tydligen inte gått i skola eller sovit på biologilektionerna.
    Om man är djuraktivist, varför enbart förstöra andras verksamhet som har med pälsdjur att göra? Grisar och hönor lever också trångt på många gårdar.

    Dessutom är är päls miljövänligare och varmare än många konstgjorda material, och människan har i alla tider använt päls. Det är bra pga. av att päls tolkas som en sk. lyxprodukt som är orsaken till motståndet.

    Så länge det finns dessa idioter som förstör andras verksamhet så kommer jag aldrig att visa mitt stöd för djuraktivisterna. Kommer inte att bli vegan eller sluta använda animaliska produkter pga. ideologiska sektvärderingar.
    Hur skulle det vara om dessa terrorister själv skulle riskera sina liv och släppa ut djur och smyga omkring på pälsframer i t.ex Ryssland och Kina? Då kanske jag kan tänka mig att minska mängden animaliska produkter.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.


*