Ocean Spirit tar över Sälle-produkterna

Från HSR:s webbsida

Designen och återförsäljningen av föreningen Håll Skärgården Rens Sälle-produkter övergår från Saloföretaget Design Hill Oy till det Åbobaserade Ocean Spirit Oy Ab.

Ocean Spirits butik finns på Slottsgatan 37 i Åbo. Företaget har också en webbshop. Sälle-produkterna finns också hos olika återförsäljare i skärgården och Insjöfinland.

– Mitt mål är att aktivt bygga upp ett större nätverk av återförsäljare för att Sälle-produkterna framöver ska vara lättare att få tag på, säger Ocean Spirits vd Arja Kunnasluoto-Gustafsson.

Utbudet kommer fortsättningsvis att omfatta mössor, handdukar och båtmattor. Men nyheter utlovas också.

– Vi har tio års erfarenhet av båtfararnas behov och jag är glad över att kunna utnyttja denna erfarenhet i arbetet med Sälle-produkterna. Senast på båtmässan i Helsingfors i februari kommer det att finnas nya, intressanta Sälle-produkter, säger Kunnasluoto-Gustafsson.

– Produktförsäljningen är en av finansieringsformerna för vår verksamhet, konstaterar HSR:s generalsekreterare Aija Kaski. Vår strävan är att produkturvalet ska vara relevant för dem som rör sig till sjöss samt även ekologiskt hållbart.

Var först att kommentera

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.


*