Nordeas Kaperi om Airiston helmi: Vi har satsat massor på att motverka penningtvätt

Ja, jag vill läsa mer!

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället
Redan prenumerant?
Logga in

En kommentar

  1. Nordeas vd. Casper von Koskull säger på en presskonferens i Stockholm 07.04.2016, Nordea är inte ensamt om penningtvätt eller skattefusk, Panama- affären utgör bara EN PROCENT av Nordea- helheten. Vad har nu en procent så stor betydelse, kanske inte om man granskar mitt bankkonto. Men om man granskar Nordeas tillgångar, 582 miljarder euro, december 2017. För år 2017 total operating income 9,469 eurm. operating profit 3,998 eurm. Inte tänker jag räkna ut hur mycket pengar som Nordea reserverar för skattefusk och penningstvätt, antagligen EN PROCENT av omsättningen igen.
    Nordea har gjort det svårt för pensionärer, arbetslösa och mindre förmedlade att inte få service mera på bankkontoren, ta ut pengar, betala räkningar från disken Inte har alla råd, kunnande att använda en dator.
    Slutsats, Björn Wahlroos och Casper von Koskull borde gå ut i samhället och se hur det i verkligheten ser ut, inte dricks det champagne, äta fina middagar som ni gör, för de mest utsatta i samhället känns det som en skymt gentemot de som har lite besparingar i Nordea.
    Johan Sundqvist
    Dragsfjärd

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.


*