Förflytta dig till innehållet

Michaela från Pargas bakade surdegsbröd åt Åboborna tills kroppen sa stopp – succébageriet krävde för mycket

Foto: Pia Heikkilä Köer ända ut på parkeringsplatsen var vanliga vid bageri Taikinajuuri på Uittamovägen på lördagsförmiddagarna. Michaela Salminens surdegsbageri, Åbos första, blev snabbt populärt efter starten hösten 2014. Michaela bakade Finlands första kanelbullar på surdeg och ryktet spred sig i…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

En kommentar: “Michaela från Pargas bakade surdegsbröd åt Åboborna tills kroppen sa stopp – succébageriet krävde för mycket

  1. Peter Petterson skrev

    Fängslande berättelse om Michaelas kamp. Hoppas hon snart orkar gå vidare i livet, och hittar en nisch anpassad till vad hon orkar med. En synnerligen duktig tjej, en brödets konstnär. Önskar henne all den lycka och glädje, som går att mobilisera efter omständigheterna…

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *