Förflytta dig till innehållet

Mari Hantula blir ny vd för Mylly

Mari Hantula. Pressbild


Restonomen och tradenomen Mari Hantula lämnar jobbet som chef för Stockmanns varuhus i Åbo och blir i stället vd för köpcentret Mylly.
Hon har tidigare jobbat som direktör för Kultajousiaffärerna och vid Marimekko där hon bland annat ansvarat för den globala detaljhandeln.
Hon tillträder den nya tjänsten den första augusti. I ett pressmeddelande säger hon att hon ser fram emot nya utmaningar som vd för ett av regionens största köpcentra.
– Jag väntar ivrigt på att träffa Myllys personal och handelsmän. Köpcentret har satsat hårt sitt service- och affärskoncept och det anser jag vara viktigt för kunna utveckla verksamheten.
I fjol hade Mylly omkring 5,7 miljoner besökare vilket är en ökning med cirka tre procent jämfört med året innan. Försäljningen ökade med cirka två procent och uppgick till 227 miljoner euro.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter