Kundbetjäningstävling ordnas i Pargas, Kimitoön och i S:t Karins

Fyra personer på rad
Sara Grandén, Anton Kerke, Matilda Wargh och Robert Ylikorpi ansvarar för den del av kundbetjäningstävlingen som arrangeras på Kimitoön. Foto: pressbild

För att lyfta fram företagen i regionen kläckte Pargas stad och Kimitoöns kommun ifjol idén om en kundbetjäningstävling. Den arrangerades i samarbete med studerande från Yrkeshögskolan Novia. Tävlingen arrangeras i år igen, och denna gång deltar även S:t Karins.

Enkäten kommer att vara öppen till den 9 november (i Pargas till 16 november).

Förutom den elektroniska enkäten kommer det att ordnas tre popup-tillfällen på Kimitoön dit man kan komma och delta genom att fylla i en fysisk svarsblankett. Två av tillfällena kommer att ordnas tisdagen den 29 oktober mellan kl. 9 och 15, nämligen i K-Supermarket Kompass i Kimito centrum samt i Café Four C i Dalsbruk.

Det sista tillfället ordnas den 30 oktober i Knallis i Västanfjärd, från kl. 14 till 16.

Även i Pargas ordnas ett popup-tillfälle samtidigt på två ställen, i K-Supermarket Reimari i Pargas och Sale Nagu den 15 november.

S:t Karins ordnar tävlingen endast digitalt, enkäterna delas via stadens egna kanaler.

Kundbetjäningstävlingen var ett svar på de utmaningar företagen hade gällande sin kundbetjäning. Syftet med tävlingen är att den ska sporra till bättre kundbetjäning samtidigt som den ger företagen synlighet, så att invånarna kommer ihåg att stöda sina lokala företag.

Länkarna till enkäterna:

Kimitoön

Pargas

Var först att kommentera

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.


*