Krisen inom barnskyddet i Pargas förvärras

Den sista socialarbetaren har sagt upp sig. Samtidigt visar regionförvaltningsverkets statistik att allt inte står rätt till i Pargas.

Ja, jag vill läsa mer!

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 14,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället
Redan prenumerant?
Logga in

3 Kommentarer

  1. Ord och inga visor!
    Skrämmande att läsa.
    Social- och hälsovårdsnämnden har i alla fall börjat med ett extra möte utan tjänstemän.
    Kavla upp ärmarna, lycka till!!

  2. Stadsdirektören känner sig maktlös. Då borde han se sig själv i spegeln och låta någon annan ta över. Missförhållandena i Pargas har pågått alltför länge. Om ledningen inte klarar sitt jobb så blir det allt svårare att få någon villig och kompetent att reda ut härvan. Det går inte att sopa problemen under mattan. De finns där och de blir bara flera. Det ligger något ruttet i den vackra skärgårdsstaden Pargas.

  3. Och Patrik Nygren har full förtroende! När skall Pargas sömniga invånare vakna upp ur vinterdvalan och kräva hans avgång? Varför inte flytta till paradiset Pargas som Pargas stad har 2 SIDORS ANNONS I HUFVUDSTADSBLADET lite nu och då! Nu skall jag skriva en lång artikel om paradiset Pargas och skicka till HUFVUDSTADSBLADET, jag lärde mej redan som liten att det är fult att ljuga.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.


*