ÅU 190Åbo Underrättelser, grundad år 1824, är Finlands äldsta dagstidning. Idag befinner sig tidningen i en utvecklingsfas med sikte på anpassning till den om-ställningsprocess som hela mediebranschen befinner sig i. Oberoende av format, tryckt eller digitalt, tror vi att heltäckande lokaljournalistik också i fortsättningen kommer att vinna läsarnas, annonsörernas och övriga intressenters förtroende.
 

En av våra journalister börjar sin mammaledighet och därför behöver vi en duktig, orädd och kreativ journalist eller redigerare som kan ta ett ettårsvikariat på redaktionen.

Kom med och gör ÅU

Du ska känna Åboland och hitta nyheterna som intresserar. Du ska vara snabb i tanken och då du levererar. Du ska tycka att det är roligt att jobba i hela Åboland och med alla våra produkter. Du ska vara initiativrik då det gäller att utveckla våra produkter och de sätt vi jobbar på. Dessutom ska du vara beredd att jobba kvällstid.

Vi räknar med att du kan börja jobba den 3 november.

Sätt ihop en kort och snärtig ansökan, bifoga några journalistiska jobb du gjort tidigare, och mejla hela paketet till par.landor@fabsy.fi

Vi vill ha din ansökan senast den 5 oktober.

På dina frågor svarar chefredaktör Pär Landor, tel. 050 3663 661eller par.landor@fabsy.fi

ÅU Livet är lokalt

Var först att kommentera

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.


*