Kimitoön tar in ny konsult för att granska öns omsorg

Ja, jag vill läsa mer!

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

3 Kommentarer

  1. ”Kimitoön tar än en gång hjälp av utomstående expertis för att få grepp om social- och hälsovården på ön. Kimitoöns omsorg har under årens lopp varit föremål för flera olika undersökningar och utredningar.” Ovanstående står att läsa i ÅU av den 22 december 2018.
    Att kommundirektören nu tar hjälp av en utomstående konsult med praktisk erfarenhet av verksamhetsområdet ser jag som ett bästa försök att få ett grepp om hela problematiken. Man kan fråga sig vart de påstådda tidigare undersökningarna och utredningarna tagit vägen. Vad har de gett i fakta, slutledningar och rekommendationer. Och framför allt i beslut och verkställande! Vad har gjorts eller inte gjorts efter tidigare undersökningar och utredningar? Hoppas vi får se en bra rapport med klara rekommendationer och en utstakad väg framåt som kan verkställas. Det behövs!

  2. Bara en knapp vecka sedan det beslöts om anställningstopp, men vad gör kommundirektören? Jo anställer en konsult och beslutsfattarna säger inget. Tänk att inget kan beslutas inom denna kommun utan dyra konsulter. Pallervantar hela bunten.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.


*