Karlsson nätade dubbelt för Piffen

Tvåmålsskytt. Micke Karlsson gjorde Piffens andra och tredje mål i segermatchen mot ToVe i Björneborg. ÅU-foto

Micke Karlsson nätade två gånger medan Ville Ranta-aho inledde målskyttet från straffpunkten då Piffen bortaslog ToVe i lördags med 0-3 (0-1) och på nytt gick upp till sjätte plats i tabellen.

Straffen kom redan i den 11:e minuten och slogs av lagkaptenen Ranta-aho som varit Piffens huvudsakliga straffskytt denna säsong. Målet var hans sjunde i årets serie. För Karlssons del har det varit motigare med målskyttet i år då det innan ToVe-matchen endast blivit tre mål.

I och med segern lär Piffen lyckas undvika den i sig smått försmädliga tiondeplatsen under nedflyttningsstrecket som ändå ger fortsatt spel i division 3 i och med att serien utökas till 14 lag nästa säsong.

För Musa Ismailas del innebar det här säsongens sista match då han drog på sig sitt nionde (!) gula kort i år och är avstängd i den avslutande FC Åland-matchen nästa lördag och distriktscupfinalen mot TPK den 6 oktober.

 

 

Var först att kommentera

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.


*