Kan vi tala svenska, please!

Ja, jag vill läsa mer!

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 14,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället
Redan prenumerant?
Logga in

2 Kommentarer

  1. Hej,
    Priset på digitala produkter är ständigt en aktuell fråga. ÅU övergick från 1.1.2018 till fyra olika prenumerationsalternativ. Tidigare fanns det bara en digital produkt. ÅU Digital ersattes med ÅU Surf (ÅU:s webb, app och nyhetsmeddelanden) och ÅU Surf+ (samma som ÅU Surf och dessutom e-tidningen och hela tidningsarkivet). Det här gjordes för att en del läsare vill ha endast webben, medan andra vill läsa e-tidningen. Prissättningen av ÅU:s produkter måste på sikt täcka kostnaderna. En stor del av kostnaderna i dag är olika tekniska system. Vi tycker också att det är viktigt med en dagstidning på svenska i Egentliga Finland. Hoppas många andra tycker lika, då har vi en möjlighet att även framöver producera ett relevant innehåll.

    Vid övergången till nya produktpaket beslöt vi att alla som har ÅU Digital får läsa e-tidningen med den gamla prissättningen i 10 månader. Från 1.11.2018 gäller samma prissättning för alla våra läsare. Kom gärna med idéer till hur vi kan göra en ännu bättre tidning och skapa ett intressant innehåll.

    Hälsningar
    Tom Simola/ÅU

  2. OK. ÅU har nog en viktig uppgift att lyfta fram och bibehålla det Svenska Språket och att vara tillgänglig även på digitala media. Men hur styr ni det med att höja priset för skribenter som önskar läsa dagens tidningar även digitalt ??

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.


*