Helsingforsbo misstänks ha kört för fort på Kimitoön – vägrar betala böterna

Ja, jag vill läsa mer!

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

2 Kommentarer

  1. Om det råkade sig så att polisen var ut på patrull med aspiranter på studieresa, så gällde det ju för dem att visa var skåpet skall stå. Sånt har jag själv råkat ut för. Och förare av sådana märken som BMW och Audi är ju kända för att köra sportigt (tung högerfot).Oddsen för ett intermezzo fanns alltså för handen. Det finns ju inget som säger att BMW föraren här inte heller friserat sina hastighetsuppgifter, och hur mycket månne han förväntade sig spara av sin dyrbara tid med sin omkörning? Polisbilen fann för gott att inte köra om bilen framför- troligen för att inte överskrida maxgränsen. Håller man hastighetsgränserna så är man nog rätt snart först i kön.

  2. Kan vara en bra idé att ha en kamera i bilen samt spela in samtal på telefonen när man talar men polisen och andra myndigheter. De spelar ju själv in samtal så då skall man även själv få göra det för att eventuellt skydda sig från maktmissbruk.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.


*