Förflytta dig till innehållet

Grannprotest mot hotell Seurahuones planerade uteservering

Arkitektbyrån Matti Takalas ritning av det nygamla hotellet. I samband med renoveringen av hotell Seurahuone på Eriksgatan vill Turun osuuskauppa (TOK) bygga en uteservering på innergården…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

0 kommentarer: “Grannprotest mot hotell Seurahuones planerade uteservering

  1. Mari Cederdahl skrev

    Sussi Björkman, har du kollat på plats och ställe hur det ser ut före du uttalar dig. Terassen kommer att bli just under balkongerna så jag förstår bra att man klagar. Dessutom skulle hotellet återställas i ursprungligt skick, så vart försvann den ursprungliga terassen på husets andra sida? På den sidan skulle terasslivet inte störa någon.

  2. Sussi Björkman skrev

    Nog är det ju märkligt hurusom missunsamheten breder ut sig idag. Må så gälla Matti Nykänens begravningskostnader som ett uterum i grannskapet. Vad är det för fel på folk? ”Allt bara åt mig och genast-mentaliteten” är ett sorgligt faktum. Lev och låt andra leva!

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter