Grannar grälar om vedhuggning i Pargas — konflikten gick ända upp till Högsta förvaltningsdomstolen och landar nu på stadens bord igen

Ja, jag vill läsa mer!

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

3 Kommentarer

  1. Jag är inte Pargasbo. Jag tycker bara det är mycket underligt att ett ärende som avgjorts i Högsta förvaltningsdomstolen nu ytterligare ska behandlas av bygg- och miljönämnden i Pargas. Är artikelförfattaren helt säker på att det gäller exakt samma ärende och att det inte har kommit några nya aspekter med i bilden? Om inget nytt framkommit, så borde väl även de kommunala organen i Pargas respektera domstolsbeslutet.

  2. Hoppas nu att stadens beslutsfattare har is i magen och inte behandlar frågan mer då den redan prövats i rätten. Stadens uppgift är inte att sätta käppar i hjulet för driftiga företagare utan tvärtom. Om grannen blir störd är det hans bekymmer. Den störda grannen ska inte bo på landet om han inte tål litet ljud.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.


*