Frun och dotter får stanna – pappan avvisas till Irak

Familjen splittras på grund av Migrationsverkets beslut. Familjebanden anses inte vara tillräckligt vägande för att få uppehållstillstånd.

Ja, jag vill läsa mer!

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 14,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället
Redan prenumerant?
Logga in

2 Kommentarer

  1. Det är fruktansvärt hur man försöker splittra familjer som är i nöd. Jag är mycket besviken och bestört över den här politiken som förs nu. Alla barn ska väl ha rätt till ett tryggt hem och tillvaro med båda sina föräldrar och ingen person skulle få skickas tillbaka till länder där det är en risk för deras liv.

  2. För varje berättelse med innehåll av det här slaget, så skäms man bara mer och mer över att vara finländare. Stackars medmänskor! Att någon kan säga att ett barn inte har utvecklat sådana känslor och ett sådant beroende, till en egen förälder, att det kan påverkar framtiden – ja inte har man huvudet till mycket mer än ”dekoration” då inte.
    Hur kan tjänstemännen som jobbar på MIGRI sova lungt om nätterna? Man skulle tro att dom drömde sådaana mardrömmar varje natt, att dom skulle klättra längs väggarna av rädsla för sig själv!

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.


*