Förflytta dig till innehållet

Framgångsrikt skidveckoslut för Piffens juniorer

Pargas IFs damjuniorer Anni Lindroos och Wilma Westerlund tog en dubbelseger på lördagen i nationella skidtävlingar i Lahtis.
Tävlingen i fristil avgjordes med masstart och Anni var 21 sekunder snabbare än Wilma. På tredje plats kom Borgå Akilles Rebecca Lönnqvist.
På söndagen skidades Liedon Lujas ungdomsskidningar i Nousis, Valpperi, dit arrangörerna blivit tvungna att flytta tävlingen på grund av för lite snö i Ilmarinen.
Piffens starkt decimerade trupp blev andra i lagtävlingen efter Pöytis. En hel del första platser blev det också. 16-års-klasserna vanns av Sara Laurén och Oscar Furu. Alisa Lindfors (D13) Jonatan Virta (H10) och Elias Heinonen (H8) var också klara segrare.
I åttaårs klasserna blev det dessutom silver till Linn Mattsson och brons till Sisu Seppä. Emilia Andersson knep silver i D10 och Benjamin Virta brons i H13.
Bengt Westerlund

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter