Fortsatt tungt för ParSport

Tillbaka. Oskar Essén var tillbaka i ParSport-tröjan i matchen mot Rockets. ÅU-foto

Trots hemvändaren Albert Karlssons mål efter fem minuters spel i hemmamatchen mot Rockets från Loimaa gick det inte vägen för ParSport i säsongens tredje match. Man har nu lika många förluster som saldo efter 1-5 (1-1, 0-2, 0-2) i ishallen i lördags.

Det slutliga avgörandet kom först i sista perioden då Rockets satte 1-4 i spel fem mot tre vid tiden 52.56 då både John Keihäs och Eerikki Nurminen satte utvisade.

Tränaren Mikko Koskinen hade säsongens största trupp med 19 utespelare och två målvakter till sitt förfogande, bland dem meriterade Oskar Essén som gjorde säsongsdebut.

ParSport spelar sin följande match nästa lördag i Kumo mot K-KV. Hemma i Pargas spelar laget följande gång först den 21 oktober mot RNK Hoci.