Förflytta dig till innehållet

TS: Finnkino stänger splitternya Scape-salen efter att lampa föll från taket

Modern. Filmduken i lyxsalen har förstorats med 25 kvadratmeter och är nu 160 kvadratmeter stor.
Salen pryds också av ledljus som skiftar i olika färger. Men nu är salen stängd. Foto: Finnkino


Den nya Scape-salen i Finnkinos biograf i Åbo har stängts, cirka två veckor efter att den öppnade. Turun Sanomat skriver att en taklampa föll ner på lördagen.
Två föreställningar ställdes in på lördagen, och salen lär öppna på nytt senast till torsdagen. Alla föreställningar i början av veckan har ställts in.
-Det tar ett tag att bygga ställningarna så att vi når taket. Vi beslöt att varenda en lampa kontrolleras på nytt, säger Finnkinos utvecklingschef Janne Uusi-Kölli till TS.
Ingen skadade sig när lampan föll. Finnkino har satsat mycket på marknadsföringen av de nya Scape-salarna som tillämpar den nyaste tekniken.
Hur stora Finnkinos förluster blir på grund av stängningen vet bolaget inte ännu, men klart är att kunderna som bokat biljett till någon av de inställda föreställningarna får sina pengar tillbaka.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter