Femmålsförlust för ParSport

ParSports tränare Mikko Koskinen. ÅU-foto

ParSports bortamatch i division 2 i Vittis mot Lauttakylän Luja slutade i en femmålsförlust med 9-4 (1-2, 4-1, 4-1).
Pargaslaget hängde igen bra med ända fram till slutperioden, då laget efter 44 minuter ännu reducerade till 5-4 genom Kari-Jussi Suominen som gjorde blott sin treje match för ParSport. Suominen noterades för 2+0 i matchen.
Längre än 5-4 orkade ParSport inte och LLuja satte rätt fort 6-4 och 7-4. Under matchens två sista minuter gjorde hemmalaget ännu två mål i numerärt underläge.
ParSport avslutar grundserien i morgon söndag med hemmamatch mot KuKi i ishallen i Pargas. Nedsläpp klockan 13.15.