FC Åland avfärdade Boda

Erald Gjondedaj hade mycket att göra mot FC Åland. ÅU-foto

FC Åland slog på lördagen FC Boda med klara 4-0 efter att ha gjort tre mål i matchens slutskede.

Boda saknade flera spelare från sin ordinarie öppningselva och hade problem med att komma till målchanser.

Elias Erikssons frispark från 17 meter som styrdes i mål via ett Bodaben öppnade ändå målkontot för gästerna redan i den 14:e minuten.

I övrigt skötte Kimitoölaget försvarandet väl och höll serieledarna FC Åland borta från det egna straffområdet största delen av första halvleken.

Efter paus tog Åland över ännu mer och Rezgar Amanis 2-0 i den 65:e minuten punkterade matchen.

I slutminuterna friserade John Blomqvist och Samuel Nordberg till siffrorna till 4-0.