Facken ryter till om socialkrisen i Pargas

Ledningen borde visa mera ödmjukhet mot sina arbetstagare, säger huvudförtroendeman.

Ja, jag vill läsa mer!

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 14,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället
Redan prenumerant?
Logga in

En kommentar

  1. Men då ledningen är inkompetent, så är det väldigt svårt att hjälpa eller lyssna. Då staden ännu lever 40 år tillbaka i tiden utan framsteg, hur skall då ledningen kunna ta tag i detta. De har ju trott att det är bara att ta det med en klackspark.
    Nu då äntligen efter över 40 års tid , utomstående har lyckats ta sej till öde ön, så upps, det var ingen liten sekt att ta tag i. Nu behövs det ta tag med hårdhandskarna och byt ut samtliga. Hur mycket som aldrig kommer att komma fram…. ja det är nog mycket och det har pågått länge , länge. Det som förvånar mej är , om man missköter sej så mycket, inte fan borde man få fortsätta då. Turistchefen gjorde tydligen det och fick gå, nu är det eran tur.
    Ingen , absolut ingen av ledningsstyrelsens medlemmar har sagt något. Kom ihåg i nästa val, ni som sitter där nu , vad gör ni, vad är eran uppgift, var är eran engagemang?????

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.


*