Enorm klasskillnad då Dicken utklassade Piffen

Tung eftermiddag i Britas för Boris Dvorseks Piffen. ÅU-foto

Klasskillnaden mellan tabelltrean och tabellnian var solklar från start. Dicken vann mot Piffen med enkla 38-17 (22-9) i Britas efter att i praktiken ha avgjort under de första sju-åtta minuterna. Senast då Piffen misslyckades med fyra raka avslut och Robin Mattsson åkte på sin andra tvåa i den 11:e minuten och samtidigt i frustrationen snackade en tredje åt sig avgjordes det hela.
Piffen mäktade bara med nio mål i första halvlek medan Dicken pangade in lika många som Piffen i genomsnitt brukar göra per match, det vill säga 22, under de första 30 minuterna.
Andrej Miladinovski var Piffens bästa målskytt med fem av de 17 målen, hos Dicken gjorde landslagsmannen Max Granlund sju och blev matchens lirare.
– Vi hade en bra drajv på direkt från början och det räckte till seger, konstaterade Granlund efteråt.
För Piffens del fortsätter säsongen med hemmamatch mot tabellsexan Sjundeå IF nästa fredag, den 15 december.