Ekonomichefen Petra Palmroos: Att höja skatten löser inte Pargas stads alla problem

Ja, jag vill läsa mer!

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

2 Kommentarer

  1. Bra poäng av Petra. Skatteörshöjningar brukar bara leda till en kort andhämtningspaus och genererar inte tillräckligt medel iallafall Vi har dessutom nyligen blivit pålagda nya avgifter gällande vatten och avfall, det senaste dagvattenavgiften. En populär utväg då ekonomin havererar brukar också vara att höja fastighetsskatten. Fastighetsskatten är en statisk, säker inkomst för kommunen, oberoende om fastighetsägaren lever eller är död, fastighetsskatten rullar på iallafall. Det sorgliga med alla nya obligatoriska avgifter och höjningar av skatter är att de bara dränerar oss skattebetalare men hjälper inte den kommunala ekonomin på sikt om allt får tuffa på som förr….

  2. Håller helt med Petra Stadens ekonomi räddas inte med att höja skatteprocenten om ni inte klarar av ekonomiska läget tag lån räntona nästan noll och kanske onödiga tjänster i Gula huset vid Strandvägen

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.


*