Det är inte för mycket begärt att man ska stanna hemma

Ja, jag vill läsa mer!

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

En kommentar

 1. Här tror jag att Tom har fått det om bakfoten varför vi ska hållas hemma och isolerade.
  Genom att stanna hemma kommer vi inte att kunna återgå till normalläge i snabbare takt, utan det kommer att ta längre tid innan allt har normaliserat sig.
  Genom att stanna hemma kan vi dra ut på epidemin så att sjukhusen kommer att hinna med alla de insjuknade. Tack vare detta kommer vi förhoppningsvis ha färre avlidna efter epidemin eftersom sjukhusen kommer ha större möjlighet att hinna med och hjälpa alla dem som drabbas värst.
  Skulle vi fortsätta som vanligt skulle epidemin antagligen vara över för Finlands del relativt snabbt, men de förolyckades antal skulle antagligen vara mycket högre…
  Så som t.ex. Sverige och Trump (kan inte säga USA, eftersom de flesta inte har samma åsikt som honom i denna fråga) försöker rida stormen ut.
  Så snälla människor, tänk inte enbart på er själva i denna stund. Utan även alla äldre samt de som hör till riskgrupperna och har de sämsta oddsen gemtemot detta virus.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.


*