Förflytta dig till innehållet

Belgiska våfflor i Pargas – Café Wåfflan öppnade för en vecka sedan

Dennis Carlin öppnade Café Wåfflan i lokalen som tidigare fungerade som bageri på Köpmansgatan i Pargas. Foto: Timo Järvenpää För en vecka sedan öppnades ett annorlunda…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Belgiska våfflor i Pargas – Café Wåfflan öppnade för en vecka sedan

  1. Viveca Auer skrev

    Vill önska lycka till åt café wofflan. Belgiska wofflor är farligt goda!

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter