Förflytta dig till innehållet

Andra raka förlusten för Piffens damer

Michelle Ekholm (i mitten) gjorde Piffens enda mål mot TKT. ÅU-foto

Efter de två inledande segrarna blev det i söndags en andra förlust på raken för PIF-damerna då TKT från Tammerfors gästade Pajbacka. Slutresultatet skrevs 1-3 (1-0).
Michelle Ekholm öppnade målskyttet efter en dryg kvart och Piffens ledning höll sig halvleken till slut, men i andra halvlek satte gästernas Noona Hult ett regelrätt hattrick på drygt tio minuter och vände matchen rätt snabbt. Målen kom mellan den 62:a och 73:e minuten.
I och med resultatet parkerar Piffen på en femteplats i tiolagsserien då fyra omgångar är avklarade. Säsongen fortsätter redan på onsdag i Björneborg mot AC Himmeli som likaså ligger på sex poäng efter fyra matcher.