Åbopolitiker polisanmäler sannfinländsk kollega för rasism

Ja, jag vill läsa mer!

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

5 Kommentarer

  1. ”Skyddskårena var beväpnade högerrölser” säger Lindfors. Det dessa vänster politiker som t.e.x Lindfors är att de vill glömma att Vita Skyddskårena var en motpart mot Röda gardet och Bolsjevikerna. Kanske de sist nämnda organisationerna är helt okej enligt Lindfors?

  2. Varför är det gång på gång som en sannfinne tror sig ha ensamrätt till yttrandefrihet, men så fort någon kritiserar sannfinnarna så är det ”fel”, ”kränkande” och ”orättvist”? De gillar tydligen att kritisera allt och alla men tål inte kritik själva. De flesta av sannfinnarna så säger rakt ut vad de tycker och Halla-Aho paketerar rasimen i ett snyggt paket, men lika smutsigt byke som aldrig blir rent är det ändå fast man än tvättar det med starka kemikalier.

    Förr så hotade man barn med att tvätta munnen med tvål, så kanske denna metod fungerar även på sannfinnar. Finns tvättmedel som tar bort all smuts och mer där till.

  3. Bra. Hoppas det blir någon påföljd. Kränka, förfölja, hota, hata behöver inte accepteras.
    Kom ihåg/gå tillbaka till presidentens nyårstal.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.


*