Åbo stad gratulerar nyblivna 65-åringar – bjuder på idrotts- och kulturupplevelser

Åbo stad bjuder 65-åringarna bland annat på ett besök i Åbo slott. ÅU-foto

De Åbobor som fyller 65 år mellan den 1 juli och den 31 december 2018 kan vänta sig ett gratulationsbrev från Åbo stad.

Med i brevet finns inträdesbiljetter till två idrottsplatsbesök, två fredagskonserter med Åbo filharmoniska orkester och en inträdesbiljett till Åbo slott.

Brevet ska ge 65-åringarna möjligheten att bekanta sig med de tjänster som ingår i Seniorarmbandet. De som firade sin födelsedag under första halvan av året fick ett brev i februari. Allt som allt ca 2 000 personer får brevet i år.

Seniorarmbandet har tagits fram för att upprätthålla äldre Åbobors motions- och kulturhobbyer. Du hittar mera information om seniorarmbandet här. 

Posten delar ut brevet till alla förutom de personer som har förbjudit att deras uppgifter överlämnas i direktmarknadsföringssyfte eller för marknads- eller åsiktsundersökningar.

De som inte har fått brevet hem kan hämta det i Idrottscentralens kundtjänst, Blombergsplan 4, mot uppvisat identitetsbevis.

Man kan också få brevet genom att kontakta motionsansvarig Lotta Niemi, på. 050 554 6218 eller via e-postadressen lotta.niemi@turku.fi.

 

Var först att kommentera

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.


*