Gammal bärgård i Nagu ska bli gästhamn och ta emot turister

De nya ägarna till Tackork gård fortsätter med bärodling men öppnar också en gästhamn och café. Jakt och fiske för företagsgrupper planeras också.

Ja, jag vill läsa mer!

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

3 Kommentarer

  1. Hobbyjakt för turistgrupper? På riktigt? Fy f…
    Hur är en sån människa funtad som föder upp djur för att turister ska få skjuta dem för skojs skull? Har man ingen moral alls? Nu rasade nog min respekt för den firman. Är det så här det ska bli nu i skärin? Hobbyslakt för turister. Bläh.

  2. Jakt och fiske för skojs skull! Fy farao! Företagsgrupper som kommer ut för att slakta fasan, duvor och annat småvilt i skogen runt Tackork gård. Det är att skymfa Margot Wikströms otroligt fina verksamhet tidigare på gården. Jag visste inte att det fortfarande ens finns företag som ännu sysslar med hobbyslakt? Det är so last season! Det borde man väl som marknadsföringskonsult för företag redan ha insett. Företag som är måna om sitt rykte och har höga värderingar vill nog inte år 2018 profilera sig som en som deltar i slakt av ”just utsläppta fasaner”. Samtidigt som barn får komma och gulla med andra djur smäller det i buskarna.

  3. Planerade jaktverksamheten som beskrivs passar inte i skärgården. Den är i högsta grad grym och oetisk. Synd att Tackork ska få sådan verksamhet som förstör derar image.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.


*