Wolves tog storseger mot serieledarna på bortaplan

Patri Filatoff inledde målskyttet för Wolves. Arkivbild. Foto: Mikael Heinrichs

Nedflyttningshotade SC Wolves tog tre skrällpoäng under onsdagskvällen då serieledarna Wilpas besegrades i Salo.
Matchen inleddes med ett tidigt Wilpasmål, men i 30:e minuten kunde Jami Virtanen kvittera.
Strax innan halvtid var vändningen fullbordad genom mål av Patri Filatoff. Tidigt i andra halvlek utökade Matias Tulla ledningen ytterligare.
Slutsiffrorna skrevs 4-1 åt Pargasvargarna efter att Karl Kaasik nätat i sjunde tilläggsminuten.
Wolves är alltjämt kvar under nedflyttningsstrecket men klättrar förbi TOVE till 11:e plats i tabellen, med en match mer spelad.
I och med förlusten är Wilpas ledarposition hotad – FC Åland, P-Iirot och PIF behöver alla bara varsin vinst för att gå om.
Wolves startelva: Kaasik Karl, Filatoff Patri, Niinimaa Sampo, Tuominen Toni, Hannuniemi Jami, Tulla Matias, Tulla Lauri, Virtanen Jami, Laine Valtteri, Forsman Janne, Ylistalo Joel