Förflytta dig till innehållet

Två mopedolyckor i Reso – polisen vill ha in tips

På måndagsmorgonen inträffade två mopedolyckor i Reso. Båda mopederna hade två passagerare och alla fick något slag av skador i olyckorna. 
Två personer transporterades till sjukhuset för ytterligare undersökningar.
Vädret var regnigt och grått på morgonen. Den första krocken skedde i korsningen mellan Konsantie och Nesteentie klockan åtta på morgonen. Mopeden korsade vägen längs med gång- och cykelvägen då en bil krockade med mopeden. Mopedisten misstänks för att ha kört mot rött ljus. 
Den andra olyckan inträffade i korsningen mellan Allastie och Kuninkaanväylä.  En skåpbil körde på en moped och bilisten lämnade olycksplatsen utan att stanna. Mopeden var väjningsskyldig men svängde in framför paketbilen. Skåpbilen var troligtvis mörk.
Polisen efterlyser ögonvittnen till olyckan och ber den som var på plats ta kontakt per epost på adressen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter