TPK bättre i Pargas

Gick inte vägen. TPK var vassare på Pajbacka i kväll. Arkivfoto: Mikael Heinrichs

Gästande TPK knep tre poäng på Pajbacka efter 2-3 (0-2) mot Wolves i kvällens division 3-match.
Samuel Sibakov blev till slut matchvinnare, eftersom det var hans 1-3 som höll sig som segermål. Robert Nygård gjorde TPK:s båda mål i första halvlek.
I början av andra halvlek reducerade Jami Hannuniemi till 1-3 med sin sjunde balja för säsongen och i den 87:e matchminuten reducerade Jani Masalin till 2-3.
I och med segern steg TPK till sjätte, Wolves ligger fortfarande jumbo.
– Vi trodde att vi hade avgjort matchen ett par gånger om, men Wolves kom igen och bjöd upp till kamp. Men vi är riktigt nöjda med tre poäng från en bortamatch, sade TPK-lotsen Timo Jalo efteråt.
Hos Wolves konstaterade assisterande tränaren Jyrki Filatoff att laget kämpade bra och slet till sig bollar – men sedan slarvade man bort bollen igen innan man hann göra något vettigt.
– Vi har egentligen gjort samma sak hela säsongen. Det känns som att vi ofta hänger bra med, men en kort nattsvart period gör att vi kammar noll, sade Filatoff.