Förflytta dig till innehållet

Temporära trafikarrangemang

Den traditionella medeltidsmarknaden ordnas per tradititon på Gamla Stortorget i Åbo 28 juni – 1 juli. Detta innebär temporära ändringar i trafikarrangemangen. Under evenemanget är det förbjudet att köra med motorfordon och cykel på torget samt på Östra Strandgatan mellan Domkyrkobron och Nunnegatan to-fre 11.30-20 samt lö-sö 11.30-18. Detta gäller även taxin och bussar.
Det är möjligt att leda cykeln genom marknadsområdet men där finns ingen cykelställning. Cykelställningar finns längs med både Nylandsgatans och Kloster-Mellangatan. Alternativa rutter kommer att finnas: från Tavastgatan till antingen Östra Strandgatan eller Biblioteksbron mot Salutorget.
Marknaden ordnar inte bilparkering så det rekommenderas inte att anlända med egen bil utan till fots, med cykel eller kollektivtrafik.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter