Förflytta dig till innehållet

Sju pilgrimer vandrar genom Åbolands skärgård mot Kökar

Nervösa inför starten. Från vänster: Alarick Repo, Nina Söderlund, Gunilla Karlsson, Ann-Kristin Åvall, Anna Karin Abrahamsson, Carola Gröndahl, Ester Miiros-Hollsten och Philip Hällund. (Alla förutom Gunilla…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

3 kommentarer: “Sju pilgrimer vandrar genom Åbolands skärgård mot Kökar

  1. ÅU skrev

    Hej. Vilken del av artikeln menar du alltså att inte är trolig? Det här var alltså den första gruppen som hade betalat för att vandra längs rutten, på så vis var det en pilotgrupp. Vi kunde såklart säkert varit tydligare här.

  2. Carl-Gösta Eklund skrev

    Det är möjligt att så är fallet, men kanske inte ändå så troligt, enär St Olav Waterway drogs i gång först år 2017 och då ”försöksvandrade” en grupp med Tryggve Forssell som dragare via Rimito, Själö Nagu, Korpo och till Kökar. Intresserade kan läsa mera på länken http://www.st-olav.com
    MVh
    Jösse Nagu

  3. Sussi Björkman skrev

    En grupp pilgrimmer vandrade i juni 2015 från Nådendal till Kökar under ledning av Tryggve Forssell. Färden gick via Rimito, Själö, Nagu och Korpo.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter