Förflytta dig till innehållet

Premiärkryss för TPS damer

FOTBOLL
Damernas liga

TPS fotbollsdamer inledde ligasäsongen genom att på lördagen i Tammerfors spela oavgjort 1–1 mot Ilves. Båda målen kom i första halvlek.
Hemmalaget tog ledningen genom Johanna Salmijärvi i den 27:e minuten. Tolv minuter senare kvitterade TPS genom Katja Hakala.

TPS möter PK-35 i sin hemmapremiär nästa lördag.

Ilves–TPS 1–1 (1–1)
Mål: 27. Johanna Salmijärvi 1–0, 39. Katja Hakala 1–1.
TPS: Milla-Maj Majasaari – Alina Schrey, Mira Uronen, Riikka Ketoja, Wilma Spets, Tiia Savolainen, Netta Laasio (46. Laura Kattelus), Katja Hakala, Netta Hannula (84. Milla Rantamäki), Jenni Rannus (64. Annika Haanpää), Emma Santamäki.
Varningar: I 1, T 1 (69. Hakala).
Domare: Hanna Kapiainen.