Förflytta dig till innehållet

Piffen utan chans i Grankulla

Boris Dvorsek. ÅU-foto

Det blev en ensidig affär i Grankulla sent på onsdagskvällen i handbollsligan då Piffen förlorade med 33–15 (14–7) i Granigrottan.
Piffen ställde upp med en tunn trupp med endast åtta utespelare och två målvakter. Efter 9–6 vid 20 minuter började hemmalaget dra ifrån och hade som värst en ledning med 22–9 i andra halvlek.
– Den första dryga kvarten spelade vi som vi kommit överens om, men i andra halvlek tappade vi greppet totalt. Grankulla är ett klasslag och jag önskar dem allt väl inför vårens slutspel, konstaterade PIF-tränaren Boris Dvoršek efteråt.
Makedoniern Vlatko Tasevski gjorde fem av Piffens mål och var effektivast hos rödtröjorna.