Förflytta dig till innehållet

Ökänt klåfingriga snattare åkte fast i Åbo

En man åkte på torsdag eftermiddag fast för att ha snattat en flaska sprit, värd 9,98 euro, i Alko i Wiklunds varuhus i Åbo.
Inom ett år har mannen samlat på sig 16 domar för snatteri eller stöld.
I samma varuhus åkte lite senare samma kväll ytterligare en man fast för att ha snattat en burk öl, vars värde uppgick till 1,10 euro.
Mannen uppträdde aggressivt, varpå väktarna satte handklovar på honom. Förutom snatteri misstänks mannen också för drogbrott – polisen hittade en liten mängd cannabis på honom.
I Uittamo samma kväll försökte tre kvinnor stjäla olika varor från en K-Market i Uittamo.
En av kvinnorna hade på sig stöldgods värt 150 euro, den andra hade varor för 88 euro. Kvinnorna är sedan tidigare kända av polisen, den ena har inom ett år gjort sig skyldig till 25 stölder.
Polisen i Salo meddelar å sin sida att en svets som stals från en industrihall kunde, tack vare ögonvittnen, spåras till Forssa. Två män och en kvinna misstänks för stöld.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter